Головна » 2014 » Листопад » 27

Львівські перевізники спільно із активістами ГО «За якісний транспорт» домовились про спільний, від кожного автотранспортного підприємства, список маршруток, які потребують капремонту.

Про це заявив сьогодні під час робочої зустрічі голова ЛОО ВГО «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників» Іван Велійка, інформує кореспондент «Погляду».

На закид активістів, що деякі маршрутки у Львові з обдертими сидіннями, знищеною підлогою, Іван Велійка заявив, що такий ремонт у 20-30 тисяч гривень не під силу підприємствам, в яких є по 80-90 маршруток.

«Нещодавно одне з підприємств здійснило ремонт 20-ти машин. Якщо власник має 80-90 машин 2005-2008 року, то йому важко справитись. На капремонт, обшивку сидінь, підлогу, потрібно орієнтовно 25-30 тисяч гривень", - зазначив Іван Велійка.

При цьому голова асоціації додав, що якщо автобуси їздять у Німеччині по 20 років, то у Львові вони знищуються за три місяці &n ... Читати далі »

Переглядів: 378 | Додав: lviv | Дата: 27.11.2014 | Коментарі (0)

Навколо матчу "Карпати" -- "Шахтар", що відбувся у п'ятницю на стадіоні "Україна", спалахнув навколофутбольний скандал.

Він розпочався ще напередодні гри, коли менеджмент "Карпат" запропонував гравцям "Шахтаря" вийти на стадіон у футболках із написами "Слава українській армії".

Очевидно, що це був останній відчайдушний крок керівництва "Карпат", аби повернути собі львівських вболівальників. Адже з появою в місті "Шахтаря" чимало прихильників футболу почали ходити на "Арену Львів" (який є домашньою ареною для донецького клубу) як на матчі чемпіонату України, так і на Лігу чемпіонів, ігри якої Львів бачить вперше.

Натомість "Карпати" у прем'єр-лізі виступають бездарно, "сидять" внизу турнірної таблиці, а керівництво клубу демонструє, що, окрім сварок з ФФУ через заборгованість перед футболістами та незрозумілі гучні заяви, більш ні на що не здат ... Читати далі »

Переглядів: 402 | Додав: lviv | Дата: 27.11.2014 | Коментарі (0)

24 листопада о 17:28 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Тракт Глинянський, 161 на третьому поверсі десятиповерхового житлового будинку.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 4 кв.м.

Пожежу ліквідовано в складі 2-ох ланок газодимозахисної служби о 17:59, інформує прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області

http://lvivexpres.com/
Переглядів: 1351 | Додав: lviv | Дата: 27.11.2014 | Коментарі (0)