Головна » 2014 » Листопад » 27 » Маршрутки, які їздили у Німеччині 15-17 років, у нас знищуються за три місяці, - голова Асоціації львівських перевізників
00:55
Маршрутки, які їздили у Німеччині 15-17 років, у нас знищуються за три місяці, - голова Асоціації львівських перевізників

Львівські перевізники спільно із активістами ГО «За якісний транспорт» домовились про спільний, від кожного автотранспортного підприємства, список маршруток, які потребують капремонту.

Про це заявив сьогодні під час робочої зустрічі голова ЛОО ВГО «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників» Іван Велійка, інформує кореспондент «Погляду».

На закид активістів, що деякі маршрутки у Львові з обдертими сидіннями, знищеною підлогою, Іван Велійка заявив, що такий ремонт у 20-30 тисяч гривень не під силу підприємствам, в яких є по 80-90 маршруток.

«Нещодавно одне з підприємств здійснило ремонт 20-ти машин. Якщо власник має 80-90 машин 2005-2008 року, то йому важко справитись. На капремонт, обшивку сидінь, підлогу, потрібно орієнтовно 25-30 тисяч гривень", - зазначив Іван Велійка.

При цьому голова асоціації додав, що якщо автобуси їздять у Німеччині по 20 років, то у Львові вони знищуються за три місяці – через неналежне поводження львів’ян.

Найкращим варіантом міг би стати спільний з активістами список машин, що потребують капремонту. Тоді було б усе прозоро і було видно, як перевізники забезпечують технічний стан своїх транспортних засобів, наголосив Іван Велійка.

Як повідомляв «Погляд», за три тижні львівські перевізники обіцяють у салонах маршруток розмістити перші наліпки із графіками руху, а до Нового року перевізники обіцяють впоратись зі всіма маршрутами. 

Водночас активісти ГО «За якісний транспорт» також взялися за створення «чорного списку» неадекватних водіїв. 

http://www.pohlyad.com/
Переглядів: 378 | Додав: lviv | Теги: Новини Львова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]