Головна » 2014 » Листопад » 26

Спецмашини отримав львівський госпіталь Державної прикордонної служби України. Про це сьогодні, 26-го листопада, повідомив керівник медзакладу Андрій Іващенко.
За його словами 4 автівки, які були у розпорядженні госпіталю, поїхали у зону АТО ще на початку бойових дій. Відтак у медиків не залишилося жодної "швидкої".

"Саме тому я звернувся по допомогу до польських колег, з якими співпрацюємо вже протягом 8-и років. Лікарі оперативно зреагували на моє прохання, і вже через два тижні поляки передали у власність Державної прикордонної служби два "Mеrsedes Sprinter",– розповів начальник госпіталю.

Він наголосив, це не перша гуманітарна допомогу, які отримав заклад. Так, після знищення однієї з карет швидкої допомоги на пунктів пропуску "Успєнка" в Луганській області, колектив швидкої допомоги у Варшаві передав медзакладу 2 автомобіля "Peugeot Boxer" 2006-го року випуску.

"Машини оснащено сучасним реанім ... Читати далі »

Переглядів: 397 | Додав: lviv | Дата: 26.11.2014 | Коментарі (0)

Орієнтовно за три тижні у львівських маршрутках з’являться актуальні графіки руху на кожному маршруті.

Про це сьогодні, 26 листопада, активісти ГО «За якісний транспорт» домовились із керівниками автотранспортних підприємств міста Львова, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Графіки будуть розміщуватись у салонах автобусів, у більшості випадків – на зворотній стороні бокового трафарету із дотриманням гами кольорів.

Загалом перевізники Львова обіцяють розклеїти актуальні графіки руху маршруток до Нового року.

http://dyvys.info/
Переглядів: 380 | Додав: lviv | Дата: 26.11.2014 | Коментарі (0)

У найбільшому храмі міста прощалися з двома Андріями: 50-річним Юргою та 41-річним Лучечком. Перший був добровольцем батальйону ОУН. Другий – вояком 24-ї окремої механізованої бригади. Вшанувати полеглих воїнів до гарнізонного храму міста зійшлося кілька сотень львів'ян.
Воювати за Батьківщину Андрій Юрга добровільно вирушив три тижні тому. Пройшов вишкіл і поїхав на передову – в село Піски – за кілька кілометрів від Донецького аеропорту. Там пробув менше тижня. Під час так званого припинення вогню у нього влучив ворожий снаряд.
Андрій Лучечко кілька днів тому загинув в Артемівську. На сході, в 24-ій механізованій бригаді, чоловік воював із липня.
В обох чоловіків залишилися сім'ї – дружини та діти: в одного – син, у другого – донька. Полеглих поховали як справжніх героїв – із належними військовими почестями.

http://1tv.com.ua/
Переглядів: 440 | Додав: lviv | Дата: 26.11.2014 | Коментарі (0)

Вчора, 25 листопада, близько 23:00 в c. Торчиновичі Старосамбірського району на Львівщині, виникла пожежа в автомобілі "БМВ 2281".


Про це УНН повідомляє ГУ ДСНС Львівській області.

Полум'я зупинили рятувальники, які прибули на місце події. Вогонь знищив автомобіль. На місці пожежі виявлено труп власника автомобіля 1979 року.

Як повідомили в прес-службі обласної міліції Львівщини, загиблим чоловіком, виявився 35-річний начальник сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю Старосамбірського управління міліції. У той же час міліціонер не виконував службові обов'язки.

Попередня причина смерті - отруєння чадним газом.

Переглядів: 404 | Додав: lviv | Дата: 26.11.2014 | Коментарі (0)

Активісти “Економічного бойкотного руху” протестують проти проведення кастингів талант-шоу “Україна має талант” у Львові, запланованих на 29 – 30 листопада
Про це йдеться в заяві громадської ініціативи, повну версію якої можна прочитати у Facebook. Активісти закликають владу та громадськість скасувати проведення будь-яких заходів у Львові за участі незмінної ведучої телешоу “Україна має талант” Оксани Марченко, яка є кумою президента Росії Путіна. 
Вони також закликали бійців добровольчих батальйонів, які перебувають у Львові, долучитися до акцій протидії проведенню кастингів телешоу.

http://www.lvivpost.net/
Переглядів: 394 | Додав: lviv | Дата: 26.11.2014 | Коментарі (0)

Працівники Жидачівського целюлозно-паперового комбінату блокуватимуть проїзд міжнародною трасою Київ-Чом в знак протесту проти закриття та доведення до банкрутства цього підприємства, на якому працює 3 тис. людей.
Про це повідомила прес-служба ПС – Львів

Переглядів: 748 | Додав: lviv | Дата: 26.11.2014 | Коментарі (0)

Біля місцевого кафе-бару між чоловіками виникла суперечка під час якої, 26-річний зловмисник дістав предмет схожий на пістолет та вистрілив з нього у трьох молодих людей. За фактом хуліганства правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України.

До Самбірського міського відділу міліції, 23 листопада, надійшло повідомлення з приймальної Самбірської центральної районної лікарні про те, що до них поступили троє громадян з кульовими пораненнями.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що двоє 20-річних та 18-річний мешканці Самбора, тілесні ушкодження отримали близько п'ятої години ранку біля одного з кафе-барів міста.

Правоохоронці встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетний 26-річний місцевий мешканець. Біля кафе-бару між ним та потерпілими виникла суперечка. Під час якої, 26-річний чоловік дістав предмет схожий на пістолет на вистрілив з нього у трьох молодиків.

Працівники міліції в ... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: lviv | Дата: 26.11.2014 | Коментарі (0)

Станом на 8:50 ранку 26 листопада на площі Кропивницького трапилась дорожньо-транспортна пригода. Відтак, там утворився відчутний затор

Про це інформує в прямому ефірі радіо «Львівська хвиля».
Також ДТП трапилась на перехресті вулиць Кульпарківської та Садової, тож там також складно проїхати.
Також ускладнений рух на перехресті вулиць Степана Бандери та Городоцької, а також  у напрямку центру з вулиць Зеленої, Івана Франка. 
 
http://tvoemisto.tv/
Переглядів: 398 | Додав: lviv | Дата: 26.11.2014 | Коментарі (0)

За наслідками перевірки, проведеної прокуратурою Яворівського району Львівської області, викрито колишнього посадовця однієї із сільських рад району, який незаконно, на власний розсуд, передав земельну ділянку територіальної громади в оренду.

Про це повідомив сьогодні, 26 листопада, власкорові IA ZIK прокурор Яворівського району Львівської області, радник юстиції Роман Шльома.

За його словами, цей посадовець підробив рішення сільської ради, на підставі якого в подальшому незаконно укладено договір оренди земельної ділянки, площею 0,12 га, під розміщення базової станції стільникового зв’язку одного з мобільних операторів.

«За цим фактом прокуратурою Яворівського району внесено відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.364, ч.1 ст.366 КК України, – наголосив Р. Шльома, – та за наслідками досудового розслідування кримінальне провадження закрито за нереабілітуючими обставинами».

«У подальш ... Читати далі »

Переглядів: 372 | Додав: lviv | Дата: 26.11.2014 | Коментарі (0)