Головна » 2014 » Листопад » 23 » ЗМІ: Колишні наркозалежні та ВІЛ-інфіковані "обрали" міністром охорони здоров'я Курпіту
16:04
ЗМІ: Колишні наркозалежні та ВІЛ-інфіковані "обрали" міністром охорони здоров'я Курпіту

Громадські організації, зокрема БФ «Пацієнти», яку очолює Д. Шерембей та ГО «ЛЖВ (люди, що живуть з ВІЛ / СНІД) 21 листопада на прес-конференції в кризовому медіа-центрі імітували процес виборів Міністра охорони здоров'я, повідомляють ЗМІ.

Громадські діячі оголосили про те, що мають трьох кандидатів, серед яких на сам захід прибув лише один - В. Курпіта. Інші двоє - О. Богомолець та нинішній в.о. міністра охорони здоров'я В. Лазоришинець - не були присутні на так званих виборах, що власне свідчить лише про те, що профанація кишенькових організацій на тему «вибори міністра» не має нічого спільного з професійною дискусією.

Те, що Шерембей і «ЛЖВ», яких просто можна назвати «люди з ВІЛ» лобіюють кандидатуру Курпіти на посаду міністра було зрозуміло з перших хвилин «виборів».

Користуючись відсутністю В. Лазоришинця та О. Богомолець, «виборці» спробували облити їх брудом.

Справа ще й у тому, що думкою професійної медичної громадськості - визнаних лікарів, вчених, професорів ніхто навіть не намагався поцікавитися.

Подібними «виборами» люди з ВІЛ та наркозалежним минулим лише дискредитували себе і свої організації, відверто продемонструвавши власну зацікавленість в проштовхуванні своєї, далеко не професійної людини на посаду голови МОЗ.

І важко не погодитися із заявою відомого правозахисника Е. Багірова, який повідомив про те, що люди з вулиці, які не мають відповідної фахової освіти та досвіду роботи у відповідній сфері, не мають права обиратися міністром охорони здоров'я.

Як зазначає Голос.UA, голова БФ «Пацієнти» Д. Шерембей до того, як став громадським активістом, був наркозалежним і має щонайменше дві судимості за торгівлю наркотиками і квартирні крадіжки.

Переглядів: 363 | Додав: lviv | Теги: здоров'я | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]