Головна » 2014 » Листопад » 24 » Війна за львів'ян: неспроможні "Карпати" використали провокацію -- "Шахтар" "повівся" по-сепаратистськи
18:00
Війна за львів'ян: неспроможні "Карпати" використали провокацію -- "Шахтар" "повівся" по-сепаратистськи

Навколо матчу "Карпати" -- "Шахтар", що відбувся у п'ятницю на стадіоні "Україна", спалахнув навколофутбольний скандал.

Він розпочався ще напередодні гри, коли менеджмент "Карпат" запропонував гравцям "Шахтаря" вийти на стадіон у футболках із написами "Слава українській армії".

Очевидно, що це був останній відчайдушний крок керівництва "Карпат", аби повернути собі львівських вболівальників. Адже з появою в місті "Шахтаря" чимало прихильників футболу почали ходити на "Арену Львів" (який є домашньою ареною для донецького клубу) як на матчі чемпіонату України, так і на Лігу чемпіонів, ігри якої Львів бачить вперше.

Натомість "Карпати" у прем'єр-лізі виступають бездарно, "сидять" внизу турнірної таблиці, а керівництво клубу демонструє, що, окрім сварок з ФФУ через заборгованість перед футболістами та незрозумілі гучні заяви, більш ні на що не здатне.

Через те клуб безперестанку втрачає вболівальників, ризикуючи залишитись лише з двома секторами вірних фанатів. Саме для того, щоб відвернути львівських прихильників клубу з Донецька, "Карпати" і влаштували акцію з футболками.

А "Шахтар", попри потужний менеджмент, виявився зовсім не готовим до такого перебігу подій і "повівся" на провокацію -- футболісти не вийшли на поле у футболках, запропонованих "Карпатами", чим спричинили хвилю цілком зрозумілого невдоволення і заяв про те, що власник клубу Рінат Ахметов підтримує сепаратизм. Тож чи буде повен стадіон "Арена Львів" на завтрашньому матчі з баскським "Атлетіком" -- тепер невідомо.

Після гри, у якій "Карпати" програли з рахунком 0:2, Сергій Палкін, гендиректор "Шахтаря", пообіцяв, що у будь-якому разі його клуб зі Львова не піде. "У нашому домі йде війна, гинуть ні в чому не винні люди. Для кожного жителя Донбасу це особистий біль. Футбол не повинен розколювати країну -- футбол покликаний об'єднувати людей. Тому я закликаю менеджмент "Карпат" припинити займатися акціями, спрямованими на виживання нашого клубу зі Львова. Такого задоволення ми їм не надамо",

http://lvivexpres.com/
Переглядів: 363 | Додав: lviv | Теги: Слава українській армії, спорт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]