Головна » 2014 » Листопад » 23 » Серед європейських олімпійських надій учні ЛУФК не загубилися
17:03
Серед європейських олімпійських надій учні ЛУФК не загубилися

У м.Нітрі (Словаччина) 15-16 листопада 2014р. пройшли традиційні, вже двадцяті, міжнародні змагання «Олімпійські надії» зі стрільби з пневматичної зброї, участь у яких у складі збірної команди України взяла група учнів і студентів Львівського училища фізичної культури.

У перший день молоді стрільці з 8 європейських країн (Болгарії, Італії, Росії, Сербії, Словаччини, Чехії, Угорщини і України) змагалися за призи Міського голови Нітри. Змагання проходили у трьох вікових категоріях: юніори (вік до 20р.), кадети (до 18р.) та юнаки (до 16р.).

Серед наймолодших переможцем змагань став учень 10 класу училища Андрій Злонкевич. Андрій з результатом 406,9 очка переміг у стрільбі з пневматичної гвинтівки. ОднокласникАндрія Олег Замико показав четвертий результат – 397,5 очка. У командній першості хлопці також найкращі – вони майже на 18 очків випередили господарів.

У стрільбі з пістолета ІІ місце посіла ще одна десятикласницяАльона Шевченко. Перемогла українка Олена Якушева, якійАльона поступилась лише одним пунктом. У команді у дівчат «золото».

Серед юнаків Руслан Плескун (8кл.) настріляв шосту суму – 362 очки.

У категорії кадеток срібною призеркою турніру у стрільбі з пістолета стала учениця 11 класу Світлана Соліна. У Лілії Нестеренко (І курс) десятий результат. У команді дівчата набрали третю суму – попереду росіянки та угорки.

У стрільбі з пістолета серед юніорів студент ІІ курсу Олег Зубна 5 місці. У командній першості збірна України, за яку виступавОлег, друга.

Серед гвинтівочників Андрій Кузів (11кл.) посів 11 місце у особистій першості та 5-е у командній стрільбі.

Другого дня змагань на кону у спортсменів стояли призи Президента Словацької стрілецької спілки. Причому юніори і кадети об’єдналися у одну групу, а юнаки стріляли без поділу на стать.

Найкращий результат серед старших показав Олег Зуб, який замкнув фінальну вісімку у стрільбі з пістолета. Андрій Кузівпоказав одинадцятий результат у стрільбі з гвинтівки.

Серед молодших Альона Шевченко серед пістолетників третя,Руслан Плескун – шостий. Серед гвинтівочників Олег Замико на 6 місці, Андрій Злонкевич – сьомий.

Переглядів: 427 | Додав: lviv | Теги: спорт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]