Головна » 2014 » Листопад » 24 » “Марченко, геть зі Львова!” – активісти
16:01
“Марченко, геть зі Львова!” – активісти

У Львові готують бойкот для Оксани Марченко. Ця ведуча має намір приїхати до Львова у вихідні, 29-30 листопада, на кастинг телешоу “Україна має талант” та “Х-фактор”. Активісти Економічного бойкоту  пояснюють, що ведучій, яка виступала проти Майдану та є дружиною проросійського політика та кума Путіна — Віктора Медведчука, не місце у Львові.
“Те, що вона сюди збирається приїхати — неприпустимо. Я думаю, вона сама підозрює, як її тут зустрічатимуть. Якщо вона наважиться приїхати, то ми вживатимемо адекватних заходів, щоб продемонструвати, що львів’яни не раді її бачити. Плануємо зібрати людей та піти на кастинг”, – каже активістка Галина Мороз.
З її слів, активісти вже готують плакати, яйця, помідори та навіть зеленку. Та наразі сподіваються, що Оксана Марченко не наважиться приїхати до Львова.
Також активісти зробили відповідне звернення: “Економічний бойкотний рух заявляє про недопустимість візиту нешановної подруги одного з вбивць Василя Стуса. Ми закликаємо місцеву владу, від гріха подалі, відмінити заходи за участю одіозної Марченко. Просимо всі небайдужі громадські організації підтримати наш протест і приєднатись до акцій прямої дії. Колись «освободітєль» сержант Марченко на танку вїхав до Львова. Танк довго стояв на Личаківській. Застерігаємо, організаторів марченко-шоу, ваші лендровери не стоятимуть у Львові, вони негайно відправляться на потреби української армії. Окремо звертаємось до бійців добровольчих батальйонів, які перебувають по справах чи на лікуванні у Львові. Зупинимо блюзнірство разом. Слава Україні! Смерть ворогам!”, – йдеться в заяві Економічного бойкотного руху.

Переглядів: 405 | Додав: lviv | Теги: Марченко, Новини Львова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]