Головна » 2014 » Листопад » 24 » Львівську ОДА вдруге пікетують водії обласних маршруток
16:20
Львівську ОДА вдруге пікетують водії обласних маршруток

Водії автобусів зі Сколе та Стрия пікетують будівлю на Винниченка. Вони вимагають, щоб обласна державна адміністрація скасувала тендерний конкурс на перевезення, через який у них з'явився конкурент.  
 
Керманичі кажуть, що тендер був незаконний, а селяни не просили більше маршруток. Водії стверджують, що їх витісняють з ринку перевезень. “На наш маршрут незаконно запустили ще 10 машин, який виїжджають за п'ять хвилин до нашої відправки. Та забирають усіх пасажирів, які мали б бути наші”, - бідкаються водії.   
 
Також керманич Олег Вінчура розповідає, що ні одне село не просило збільшення маршруток. “Ми пікетуємо, що зняти пана Олег Лазар з посади директора обласного департаменту розвитку інфраструктури, який незаконно підписав тимчасовий дозвіл”, - зазначив Олег Вінчура.
 
Раніше посадовець Олег Лазар підтвердив, що конкурс на маршрут зі Стрия у Сколівський район був оголошений за зверненням Стрийського АТП, а не мешканців району. Цьому підприємству були видані тимчасові дозволи на виїзд автобусів. Таке рішення чиновник обіцяв скасувати.  

http://www.lwr.com.ua/
Переглядів: 368 | Додав: lviv | Теги: Новини Львівщини, Новини Львова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]