Головна » 2014 » Листопад » 24 » Яворівські податківці виявили 35 працівників-нелегалів
11:34
Яворівські податківці виявили 35 працівників-нелегалів

За наслідками територіального контролю населених пунктів Яворівського району Львівської області в цьому році легалізовано 35 найманих працівників, які здійснювали діяльність в приватних підприємців без належного оформлення, 48 громадян залучено до оподаткування, які займались підприємницькою діяльністю без державної реєстрації.

Про це повідомив сьогодні, 24 листопада, власкорові IA ZIK начальник Яворівського відділення Городоцької ОДПІ Михайло Басараб.

З його слів, як результат – у бюджет щомісячно надходитиме понад 50 тис. грн податків та єдиного соціального внеску

«Працівники Яворівського відділення Городоцької ОДПІ продовжують ефективну роботу з детінізації доходів і зайнятості населення, – наголосив начальник Яворівського відділення Городоцької ОДПІ М. Басараб. – У першу чергу, це стосується виявлення і запобігання виплаті прихованої від оподаткування заробітної плати, використання праці найнятих робітників без належного оформлення трудових відносин, використання різноманітних схем мінімізації фонду оплати праці з метою ухилення від сплати податку з доходів фізичних осіб і єдиного соціального внеску».

«Проведення спільних заходів щодо забезпечення своєчасної виплати заробітної плати працівникам і ліквідація зарплатних боргів є вагомим джерелом наповнення місцевих бюджетів» – інформує IA ZIK головний податківець Яворівського району М. Басараб.

Переглядів: 334 | Додав: lviv | Теги: Яворівський район, Яворів, Яворівщина, Новини Львівщини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]