Головна » 2014 » Листопад » 24 » Європейський гандбол повертається у Львів
13:50
Європейський гандбол повертається у Львів

«Галичанка» проведе в рідному місті матч-відповідь проти «Вірто-Квінтуса»
 Гліб Ваколюк

Львівська гандбольна «Галичанка» в Нідерландах провела свій перший матч третього кваліфікаційного раунду Кубка виклику Європейської федерації гандболу. Суперником львів’янок була команда «Вірто-Квінтус» з невеличкого містечка Пулдейк, що на півночі країни-господаря. Гра закінчилася з рахунком 24:18 на нашу користь. 
 
«Скажу відверто, гра складалася для нас дуже вдало, і взагалі нам пощастило, фортуна була на нашому боці, — розповів «Газеті» головний тренер «Галичанки» Василь Козар. — Дівчата майже виконали завдання на гру. Ми добре вивчили суперника й були готові до нестандартних ходів голландських гандболісток. Ми показали командну гру, можливо, не таку ефектну, як хотілося б, але ефективну. Рахунок свідчить сам за себе».
Найрезультативнішими у складі команди були: Леся Смолінг — 6 м’ячів, Тамара Смбатян — 5, Наталія Воловник — 4, Марія Біла — 2, Наталія Савчин — 2.

На матч  проти «Вірто-Квінтуса» «Галичанка» добиралася автобусом упродовж двох діб. Дорогою львів’янки зробили зупинку для проведення товариської гри у Вроцлаві. «Безперечно, дві доби в автобусі — це дуже складно. Але ми мали час на відпочинок й адаптацію. І на гру наша подорож не вплинула», — каже Василь Козар.  

Матч-відповідь відбудеться у Львові в суботу, 22 листопада, о 15.00. Місце зустрічі — палац спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8, бічна вул. Зеленої). «Тепер можна говорити про те, що ми є фаворитами зустрічі, — переконує головний тренер «Галичанки». — Ми дуже хочемо перемогти й просуватися в єврокубках далі. Минулого сезону в нас були хороші перемоги на міжнародній арені, але львівський уболівальник не бачив цих ігор. Цього року проводитимемо матч у рідних стінах. Хочеться показати себе з найкращого боку й принести львів’янам радість. Повірте, голландська команда є непоганою, там зібралися хороші спортсменки з чудовою школою. Тому підтримка уболівальників нам потрібна». 

Нагадаємо, що востаннє у Львові єврокубкові матчі проводили майже шість років тому, коли «Галичанка» приймала представниць Норвегії. Після цього єврокубків у Львові не було.

http://gazeta.lviv.ua/
Переглядів: 398 | Додав: lviv | Теги: спорт, Галичанка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]