Головна » 2014 » Березень » 19

У рамках акції «Підтримай Українську армію» трудовий колектив прокуратури Львівської області сьогодні, 19 березня, на профспілкових зборах висловив підтримку акції та вирішив допомогти коштами українській армії. Про це 19 березня передає прес-служба прокуратури Львівської області. Відтак одноденний заробіток прокурорсько-слідчих працівників органів прокуратури області та державних службовців буде перераховано на рахунок Міністерства оборони України.

ЗІК
Переглядів: 479 | Додав: lviv | Дата: 19.03.2014 | Коментарі (0)

Голова Львівської ОДА Ірина Сех стверджує, що згідно із законом у неї є ще декілька днів, щоб ухвалити рішення щодо складання мандата народного депутата.

Про це вона заявила журналістам сьогодні, 19 березня.

«Я буду діяти згідно із законами і Конституцією», – запевнила Сех.

При цьому вона додала, що не здає мандат виключно тому, що зараз в країні воєнна ситуація, а більшість у парламенті хитка, як ніколи.

«Декілька разів мій голос у Верховній Раді був 226-м», – заявила вона. Зокрема, за словами Сех, так було при голосуванні за зміни до закону про вибори президента.

Також голова ОДА пообіцяла у четвер провести зустріч з Громадською радою і відповісти на запитання громадськості. Ця зустріч, як запевнила Сех, буде відкритою для всіх охочих, а про конкретний час і місце повідомлять пізніше.

Нагадаємо, Конституція дає депутатам-сумісникам 20 днів на складання повноважень. Про це йдеться у статті 78 Основн ... Читати далі »

Переглядів: 407 | Додав: lviv | Дата: 19.03.2014 | Коментарі (0)

Рава-Руська міська рада спільно з громадським об’єднання «Самопоміч» організували проведення курсів з правил поведінки у разі військової небезпеки та з питань життєдіяльності в екстрених умовах.

Курси передбачають навчання волонтерів у двох напрямках: надання першої медичної допомоги та поведінка у разі військової небезпеки.

«Ініціатором проведення таких курсів стала громадська організація «Самопоміч», а Рава-Руська міська рада стала першою, хто підтримав таку ініціативу, – розповіла міський голова Рави-Руської Ірина Верещук. – Також ми звернулися до сільських та селищних голів з пропозицією підтримати її та допомогти у організації їх проведення». Про це повідомляє прес-служба Рава-Руської міськради.

На курсах з надання першої медичної допомоги людей навчають працівники районної лікарні – лікарі та медсестри, а також колишні медпрацівники. Вони розповідають та показують людям, що в першу чергу необхі ... Читати далі »

Переглядів: 413 | Додав: lviv | Дата: 19.03.2014 | Коментарі (0)

Львівська облрада утворила два нові об’єкти природно-заповідного фонду – ботанічну пам’ятку природи місцевого значення «Франковий Дуб» (вул. Воробкевича, 12) та парк-пам’ятку садово-паркового мистецтва місцевого значення «Парк Комунальної 7-ої міської лікарні м. Львова».

Відповідні рішення були прийняті на сесії ЛОР 19 березня.

А саме, ЛОР вирішила створити в смт Брюховичі на вул. В. Івасюка, 74 парк-пам’ятку садово-паркового мистецтва місцевого значення «Парк Комунальної 7-ої міської лікарні м. Львова», площею 1,4233, га на території Комунальної 7-ої лікарні м.Львова, яка володіє земельною ділянкою на праві постійного користування відповідно до державного акту, без вилучення земельної ділянки у землекористувача.

Також обласні обранці вирішили створити ботанічну пам’ятку природи місцевого значення «Франковий Дуб» за адресою м. Львів, вул. Воробкевича, 3 (точковий об’єкт) ... Читати далі »

Переглядів: 412 | Додав: lviv | Дата: 19.03.2014 | Коментарі (0)

До ДПІ у Сихівському районі м. Львова ГУ Міндоходів у Львівській області протягом січня-лютого 2014 року надійшло 8 письмових звернень, на які надано відповіді згідно з чинним законодавством.

Питання, порушені у зверненнях, стосувалися ухилення від оподаткування, відмови від ідентифікаційного номера.

Звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення, – невідкладно, але не пізніше п’ятнадцяти днів від дня їх отримання.

На обґрунтовану письмову вимогу громадянина термін розгляду може бути скорочено.

Звернення громадян, які мають встановлені законодавством пільги, розглядаються у першочерговому порядку.

ZIK

Переглядів: 451 | Додав: lviv | Дата: 19.03.2014 | Коментарі (0)