Головна » 2014 » Березень » 19 » У Львові створено два нових парки-пам’ятки
15:53
У Львові створено два нових парки-пам’ятки

Львівська облрада утворила два нові об’єкти природно-заповідного фонду – ботанічну пам’ятку природи місцевого значення «Франковий Дуб» (вул. Воробкевича, 12) та парк-пам’ятку садово-паркового мистецтва місцевого значення «Парк Комунальної 7-ої міської лікарні м. Львова».

Відповідні рішення були прийняті на сесії ЛОР 19 березня.

А саме, ЛОР вирішила створити в смт Брюховичі на вул. В. Івасюка, 74 парк-пам’ятку садово-паркового мистецтва місцевого значення «Парк Комунальної 7-ої міської лікарні м. Львова», площею 1,4233, га на території Комунальної 7-ої лікарні м.Львова, яка володіє земельною ділянкою на праві постійного користування відповідно до державного акту, без вилучення земельної ділянки у землекористувача.

Також обласні обранці вирішили створити ботанічну пам’ятку природи місцевого значення «Франковий Дуб» за адресою м. Львів, вул. Воробкевича, 3 (точковий об’єкт) без вилучення земельної ділянки у громадянина Кметя Романа Петровича, який володіє нею на праві приватної власності відповідно до державного акту.

Депутати доручили Львівській міськраді забезпечити винесення в натуру меж новостворених об’єктів природно-заповідного фонду та позначити їх відповідними державними знаками, розробити та затвердити потрібну документацію.

ZIK
Переглядів: 412 | Додав: lviv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]