Головна » 2014 » Березень » 19 » У Рава-Руській організували курси з правил поведінки у разі військової небезпеки
15:55
У Рава-Руській організували курси з правил поведінки у разі військової небезпеки

Рава-Руська міська рада спільно з громадським об’єднання «Самопоміч» організували проведення курсів з правил поведінки у разі військової небезпеки та з питань життєдіяльності в екстрених умовах.

Курси передбачають навчання волонтерів у двох напрямках: надання першої медичної допомоги та поведінка у разі військової небезпеки.

«Ініціатором проведення таких курсів стала громадська організація «Самопоміч», а Рава-Руська міська рада стала першою, хто підтримав таку ініціативу, – розповіла міський голова Рави-Руської Ірина Верещук. – Також ми звернулися до сільських та селищних голів з пропозицією підтримати її та допомогти у організації їх проведення». Про це повідомляє прес-служба Рава-Руської міськради.

На курсах з надання першої медичної допомоги людей навчають працівники районної лікарні – лікарі та медсестри, а також колишні медпрацівники. Вони розповідають та показують людям, що в першу чергу необхідно робити при кровотечі, опіках, отруєнні, навчатимуть прийомам полегшення дихання, штучного дихання, зовнішнього масажу серцях, визначення життєвих показників, накладання шин тощо.

А працівники Держприкордонслужби, воїни-афганці, колишні військовослужбовці дають людям поради та рекомендації щодо дій та поведінки у разі військової небезпеки. Зокрема, розповідають про техніку поводження зі зброєю, правила перебування у містах під час бомбардування та військових дій.

ZIK
Переглядів: 413 | Додав: lviv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]