Головна » 2018 » Січень » 22

18 січня 2018 року, у першого заступника голови Бродівської райдержадміністрації Володимира Адамця відбулось засідання районної комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та внутрішньо переміщеним особам за участю представників управління праці та соціального захисту населення, райдержадміністрації, місцевого самоврядування, бюджетних установ. Комісією розглянуто 63 справи у відповідності до поданих заяв. Причиною розгляду даних заяв є визначення призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та внутрішньо переселеним особам. По 59 справах за результатами розгляду прийняті позитивні рішення у відповідності до вимог чинного законодавства. По 4 справах надана відмова по призначенню державної соціальної допомоги.

http://www.brody-rda.gov.ua

Переглядів: 651 | Додав: lviv | Дата: 22.01.2018 | Коментарі (0)

У понеділок, 22 січня 2018 року, о 15:00  відбудеться презентація та роз’яснення усіх умов для участі в конкурсі з визначення проектів громадських організацій, на реалізацію яких надаватиметься фінансова підтримка з обласного бюджету.

Під час обговорення потенційні учасники конкурсу дізнаються:

– законодавчі вимоги процедури проведення конкурсу;

– хто може брати участь у конкурсі;

– пріоритетні напрямки громадських проектів у 2018 році;

– вимоги до заповнення конкурсної документації;

– критерії оцінки проектів;

– приклади успішних проектів попередніх років.

15:00 год. – відбудеться презентація та роз’яснення усіх умов для участі в конкурсі у межахРегіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2018-2020 роки у 2018 році.

 

17:00 год. – відбудеться презентація та роз& ... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: lviv | Дата: 22.01.2018 | Коментарі (0)

22 січня голова Сокальської райдержадміністрації Роман Токай, перший заступник голови РДА Ірина Задолинна та голова районної ради Микола Пасько взяли участь у спілкуванні голови облдержадміністрації О.М.Синютки з головами райдержадміністрацій та міськими головами міст обласного значення у режимі Skype-конференції. Розглядалися наступні питання: про хід виконання урядової програми «Доступні ліки»; про підготовку запитів на фінансування з Державного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2018 році; про запровадження проекту «Впровадження аграрних розписок у Львівській області»; про роботу консультаційно-дорадчого центру у сфері агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації.

www.sokal-rda.gov.ua

Переглядів: 799 | Додав: lviv | Дата: 22.01.2018 | Коментарі (0)