Головна » 2015 » Липень » 16

Львівські правоохоронці викрили зловмисника, який обікрав квартиру.
Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області.
До Сихівського райвідділу міліції 14 липня звернувся 25-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що з його квартири викрали одяг, посуд та кухонні прибори. Сума завданих збитків становить 5500 гривень.
Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетний 41-річний львів’янин.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Переглядів: 659 | Додав: lviv | Дата: 16.07.2015 | Коментарі (0)

Стан міліціонерів, які постраждали від вибухів на дільничних пунктах міліції у Львові, на ранок 15 липня, залишається тяжким. Про це повідомила УНІАН начальник прес-служби ГУ МВС України у Львівській області Світлана Добровольська. Вона зазначила, що у 24-річного чоловіка дільничного, окрім множинних осколкових поранень тіла та голови, осколком травмовано око і лікарі борються за те, щоб зберегти йому зір. Стан постраждалої жінки-дільничного залишається дуже тяжким. Як повідомили у лікарні швидкої медичної допомоги, до центру переливання крові лікарні швидкої допомоги, після заклику активістів, що необхідна велика кількість крові постраждалій жінці, яка сама виховує малолітнього сина хворого на ДЦП, сьогодні від ранку звертаються львів‘яни, щоб здати кров для молодої жінки, яка стала жертвою ... Читати далі »

Переглядів: 528 | Додав: lviv | Дата: 16.07.2015 | Коментарі (0)