Головна » Архів матеріалів

Стан міліціонерів, які постраждали від вибухів на дільничних пунктах міліції у Львові, на ранок 15 липня, залишається тяжким. Про це повідомила УНІАН начальник прес-служби ГУ МВС України у Львівській області Світлана Добровольська. Вона зазначила, що у 24-річного чоловіка дільничного, окрім множинних осколкових поранень тіла та голови, осколком травмовано око і лікарі борються за те, щоб зберегти йому зір. Стан постраждалої жінки-дільничного залишається дуже тяжким. Як повідомили у лікарні швидкої медичної допомоги, до центру переливання крові лікарні швидкої допомоги, після заклику активістів, що необхідна велика кількість крові постраждалій жінці, яка сама виховує малолітнього сина хворого на ДЦП, сьогодні від ранку звертаються львів‘яни, щоб здати кров для молодої жінки, яка стала жертвою ... Читати далі »

Переглядів: 528 | Додав: lviv | Дата: 16.07.2015 | Коментарі (0)

Учора, 15 січня, близько 09:50 у місті Новояворівську по вул. 50-річчя УПА, 1 з балкону власної квартирі випала жінка 1943 року народження, повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.
Квартира розташована на 8 поверсі 9-поверхового житлового будинку.  Жінка впала на дах піцерії та загинула на місці події. Рятувальники ДПРЧ-53 м. Новояворівськ зняли тіло загиблої із даху. Обставини події встановлюються.
http://galinfo.com.ua/

Переглядів: 620 | Додав: lviv | Дата: 16.01.2015 | Коментарі (0)

Донецький "Шахтар" досі не продовжив оренду "Арени Львів", на якій грає домашні матчі чемпіонату України та Ліги чемпіонів через війну на Сході. Проте, як пише zaxid.net, на шляху до підписання договору, є проблема. Річ у тім, що від початку оренди стадіону "Шахтар" власними коштами з допомогою працівників "Арени Львів" утримував поле. "Гірники" застосовували найдорожчі технології. Тепер представники "Шахтаря" хочуть, аби інші команди, які гратимуть на полі "Арени Львів", частково компенсували ці витрати. Дивіться фото: "Шахтар" полетів на перший в історії тур у Бразилії Проте, керівництво арени не може погодитись на вимоги чемпіона України, бо за такими умовами проведення матчу на стадіоні стане не по кишені не лише іншим клубам, а й національній збірній України. "Згідно з умовами "Шахтаря", під час підписання договору оренди стадіону з іншими футбольними клубами, "Арені Львів" ... Читати далі »

Переглядів: 634 | Додав: lviv | Дата: 15.01.2015 | Коментарі (0)

Уже сьогодні більше сотні львів’ян подають свої документи на отримання біометричних паспортів. Документи приймають у двох місцях – у Головному управлінні ДМС у Львівській області на Руданського, 3 та у Львівському обласному відділенні ДП «Документ» на Богдана Хмельницького. І вже через місяць львів’яни отримають паспорти нового взірця. Про це «Погляду» розповіла т. в. о начальника ГУ ДМС України у Львівській області Лідія Котеляк. «Сьогодні приймати документи на видачу біометричних паспортів почали на Руданського,3 і на Богдана Хмельницького. Наразі тільки тут встановлено і працює обладнання. До кінця тижня можна буде здати біометричні дані у всіх районах міста Львова, а з наступного це можна зробити у всіх територіальних підрозділах ДМС у Львівській області», - розповіла Лідія Котеляк. При собі львів’янам потрібно мати тільки паспорт громадянина України та ідентифікаційний код. Коштує біометричний паспорт 518 гривень, на руках він буде протягом 20-30 днів. Якщо мешканці Львова хо ... Читати далі »
Переглядів: 823 | Додав: lviv | Дата: 15.01.2015 | Коментарі (0)

Про це повідомляє прес-служба головного управління ГСЧС у Львівській області.

Аварія сталася біля села Калинка Городоцького району Львівської області - автобус з'їхав з дороги в кювет, де перекинувся на бік.

За попередніми даними, 32-річна пасажирка отримала травму хребта і її госпіталізували в районну лікарню. Всього на момент аварії в автобусі знаходилися 15 чоловік. Правоохоронні органи з'ясовують причину і всі обставини ДТП.

http://gazeta.ua/
Переглядів: 546 | Додав: lviv | Дата: 07.12.2014 | Коментарі (0)

Бійці “Правого сектора” виявили та затримала шахрая, який під виглядом волонтера збирав гроші, начебто для Добровольчого Українського Корпусу “Правий сектор”, та витрачав їх на особисті потреби, передає прес-служба партії. «Серед зізнань псевдо-волонтера вивилася цікава обставина: той навчався у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого за напрямом підготовки фахівців для прокуратури, та мав намір спеціалізуватися на фінансових злочинах» — розповіли націоналісти. «Спроба працювати по цій спеціальності з матеріальною допомогою бійцям ДУК виявилася неуспішною. Шахрая спіткала закономірна розплата в точно виміряній кількості» — додали вони.http://socportal.info/
Переглядів: 559 | Додав: lviv | Дата: 07.12.2014 | Коментарі (0)

Мі-8 розбився в Ненецькому автономному окрузі РФ


Дві людини загинули в результаті падіння вертольота Мі-8 в Ненецькому автономному окрузі. На борту, за попередніми даними, знаходилися шестеро осіб: три члени екіпажу і три пасажири. Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на власне джерело в правоохоронних органах.

Раніше в МНС повідомляли, що під час аварії вертольота ніхто не загинув.

Читайте: У Підмосков\'ї МіГ-29 впав за сто метрів від будівлі школи
Аварія сталася о 13:28 мск в районі родовища Требса. Джерело в силових структурах уточнило, що літак міг впасти через погані погодні умови або помилки пілотування.

Нагадаємо, раніше в грудні українські прикордонники зафіксували вертоліт Мі-8, який проводив розвідку на кордоні з Україною в Сумській області.

http://ukr.lb.ua/
Переглядів: 553 | Додав: lviv | Дата: 07.12.2014 | Коментарі (0)

У шведському Естерсунді завершився перший етап Кубка світу цього сезону


У шведському Естерсунді завершився перший етап Кубка світу з біатлону сезону 2014/15, де в жіночій гонці переслідування друге місце завоювала українська спортсменка Валентина Семеренко, повідомляє УНІАН.

Ця гонка завершувала перший етап КС.

Українка пішла зі стартової решітки під шостим номером за результатами спринту, що відбувся напередодні. Відмінна стрілянина і висока швидкість проходження дистанції дозволили українці втрутитися в битву за медалі після останньої стрільби. Єдиною, хто обігнала українку, стала Кайса Маккарайнен з Фінляндії - 35 хвилин 1,7 секунди.

Читайте: Валя Семеренко: вже й не пам\'ятаю, коли закривала всі мішені
Семеренко в фінішному створі боролася за срібло-бронзу з Доротеєю Вієрер з Італії. Українка обійшла італійку на 0,4 секунди.

Нагадаємо, раніше на цьому етапі змагань Семеренко зайняла 3-е місце в індивідуальній гонці, а ... Читати далі »

Переглядів: 620 | Додав: lviv | Дата: 07.12.2014 | Коментарі (0)

Бойовики вели вогонь з гармат, мінометів, танків і "Градів"


Ситуація в зоні антитерористичної операції залишається контрольованою. Про це повідомили в прес-службі АТО.

Станом на 13:00 зафіксовано 15 випадків відкриття вогню з боку терористів. Найманці вели вогонь з гармат, мінометів, установок "Град" і танків. Терористи продовжують обстрілювати населені пункти Золоте, Верхня Вільхова, Мар'їнка, Авдіївка, Чорнухіне, Дебальцеве, Орлово-Іванівка, Полтавська, Нікішине і аеропорт "Донецьк".

На маріупольському напрямку терористи відкривали вогонь у бік населених пунктів Новоселівка-2 і Чермалик.

Читайте: РНБО підтвердив чергові переговори з бойовиками 9 грудня
"У районі міста Маріуполь ситуація знаходиться під контролем наших військ. Командуванням АТО вжито необхідних заходів для якісного контролю над пересуванням військ противника та охорони основних магістральних шляхів", - сказано в повідомленні. ... Читати далі »

Переглядів: 523 | Додав: lviv | Дата: 07.12.2014 | Коментарі (0)

Міллер розповів, як Євросоюз зробив подарунок Туреччині


Голова "Газпрому" Олексій Міллер заявив, що транзитне значення України буде зведено до нуля і без "Південного потоку". Про це він заявив сьогодні в інтерв'ю "России 1", пише агентство РБК. За його словами, це буде зроблено за допомогою "Північного потоку" і нового газопроводу до Туреччини.

"Фактично роль України як транзитної держави зводиться до нуля. Постачання в Європу здійснюватимуть альтернативними маршрутами", - сказав Міллер. При цьому він заявив, що обсяги, які Україні необхідні для внутрішнього споживання, "Газпром" забезпечить.

Голова "Газпрому" також різко пройшовся по Євросоюзу, фактично через позицію якого Росія відмовилася від "Південного потоку". "Якщо покупець не хоче, щоб йому товар доправляли додому, ну, тоді, мабуть, треба вдягнутися й іти в магазини, а взимку одягнутися ще тепліше. Можна вз ... Читати далі »

Переглядів: 434 | Додав: lviv | Дата: 07.12.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 14 15 »